25/12/10 NEEΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ...ΑΟΥΤΣΕ!


Στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί συγκαταλέγουν οι Γάλλοι τον Παναθηναϊκό, μια και ο 21χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από την Μπρεστ!

Το συμβόλαιο του Γάλλου με την ομάδα του λήγει τον Ιούνιο του 2011 όμως η Μπρεστ δεν έχει σκοπό να του το ανανεώσει και έτσι αυτός έχει το δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε όποιον σύλλογο επιθυμεί. Ο Κουλιμπάλι παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή του Αλέξ Ντιπόντ.

Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύμα του «www.footmercato.net», ο νεαρός αμυντικός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Ιούνιο με τον Παναθηναϊκό τις Φράιμπουργκ, Χοφενχάιμ καθώς και άλλες γαλλικές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
 
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για έναν δεύτερο επιθετικό που θα παίξει πίσω από τον Σισέ και ο Aργεντινός γκολτζής Γκάμπριελ Άουτσε φαντάζει ως η κατάλληλη λύση!

Στην Αργεντινή ο κόσμος πεινάει πολύ και οι συνθήκες για να αγοράσει κανείς ποιοτικά ποδοσφαιρικά προϊόντα είναι πλέον ευνοϊκές. Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί πολλές φορές ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση!

Ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι ο διεθνής Αργεντινός Γκαμπριέλ Άουτσε της Ράσινγκ Αβεγιανέδα. Ο 24χρονος ύψους 169 εκατοστών περιφερειακός επιθετικός είναι ένας «δαίμονας» με εξαιρετικές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της χώρας του. Από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι και σήμερα έχει 126 συμμετοχές με 35 γκολ και 12 ασίστ φορώντας τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς (μέσα του 2007 μέχρι Γενάρη του 2010 και Ράσινγκ από τις αρχές του 2010 μέχρι σήμερα). Επίσης, έχει φορέσει 3 φορές τη φανέλα της Αργεντινής.