25/12/10 ΠΑΟΚ Βασίλης έρχεται ...από το Κατάρ !..

Ο Άγιος Βασίλης φέτος δεν θα έρθει από την Καισάρεια αλλά από το πιο μακρινό... Κατάρ!

Οι Άραβες έκαναν (επιτέλους) την εμφάνιση τους και παρόλο που δεν έχουν τοποθετηθεί ουσιαστικά και δεν έχουν απαντήσει στα πολλά ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί στον κόσμο αλλά και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, υπόσχονται πως με τον νέο χρόνο θα μπουν δυναμικά και θα γεμίσουν... δώρα το χαλί κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του συλλόγου...
Οι Άραβες, όμως, δεν θα παρουσιαστούν μόνο ως& Άγιος Βασίλης στο «τζάκι» του ΠΑΟΚ. Θα έρθουν και ως Μάγοι με τα Δώρα για τη γέννηση του& νέου Δικεφάλου!
 Iσορροπώντας «επικίνδυνα» μεταξύ ρεπορτάζ και χιούμορ σας παρουσιάζουμε τα τρία Δώρα που θα κρατούν οι Άραβες με το που πατήσουν το πόδι τους στη Θεσσαλονίκη.
Ο Οντέι -μέσω του εκπροσώπου του αλλά και ο ίδιος- εξήγησε πως θα βρίσκεται στη χώρα μας μετά τις διακοπές των εορτών, γύρω στις 8 Ιανουαρίου.
 Μαζί με τους συνεργάτες του θα κρατούν τα παρακάτω Δώρα. Προσοχή, τα Δώρα που πήγαν οι Μάγοι στον Ιησού ήταν καθαρά συμβολικά και όχι πλουσιοπάροχα.

Δώρο Νο1 Εξόφληση χρεών
Οι Άραβες έχουν ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν το σύλλογο και έχουν καταστρώσει ένα πενταετές business plan. Πρώτο τους μέλημα θα είν
αι η εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε να «καθαρίσει» πλήρως το τοπίο και να μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάει δεκάδες βήματα παρακάτω. Φυσικά, εδώ υπάρχει ένα σημαντικό ερώτημα που έχει βάση. Πως θα ξεπεράσει η νέα διοίκηση όλη την ελληνική γραφειοκρατία για να ξεκινήσει αμέσως τη «δουλειά» της; Ε, αυτό είναι το στοίχημα του ίδιου του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Δώρο Νο2 Εξόφληση παικτών
Μόλις «δοθεί» το πρώτο Δώρο, τότε σχεδόν αμέσως η νέα διοίκηση θα πληρώσει τις δόσεις των ποδοσφαιριστών, ώστε να μην υπάρχει κανένα πλέον πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας και να εκλείψουν φαινόμενα σαν αυτά που θέλει να ξεχάσουν ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του και τα οποία έλαβαν χώρα τους προηγούμενους μήνες.

Δώρο Νο3 Μεταγραφές και προπονητής!
Αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Οι Άραβες γνωρίζουν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο από τη μία ημέρα στην άλλη και πως εδώ θα χρειαστούν απεριόριστη βοήθεια. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν ήδη φτιάξει μία αρκετά μεγάλη λίστα προσιτών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εάν και εφόσον περισσέψουν χρήματα μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν άμεσα τον ΠΑΟΚ.

 Θα πρέπει να θεωρείται πάντως σίγουρο πως θα υπερισχύσει η άποψη να βγει η χρονιά με τον Χάβο, ώστε να μην γίνουν και πάλι βήματα προς τα πίσω, αφού και κάποιος καταξιωμένος προπονητής να έρθει, θα έχει ένα θέμα προσαρμογής.
Πάντως, οι στόχοι έχουν «λοκαριστεί» και αφορούν πρώτα από όλα ένα «δεκάρι» και από εκεί και έπειτα ένας επιθετικός που να ολοκληρώνει τις φάσεις που δημιουργούν οι συμπαίκτες του. Φυσικά, μελλοντικά αναμένεται να ανακύψουν και νέα κενά, κυρίως στην άμυνα, αφού οι ηλικίες των παικτών εκεί είναι όπως και να το δει κανείς- μεγάλες.



ΠΗΓΗ: SPORT.NET.GR