Έμερι:"Ο Μουρίνιο κάνει σαν μωρό"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στα 47 του χρόνια αποκλείεται να αλλάξει συνήθειες και στους τέσσερις μήνες που βρίσκεται στην Ισπανία έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί τον εκνευρισμό των προπονητών των άλλων ομάδων με την διαρκή μουρμούρα του κατά των διαιτητών.Μάλιστα, ο τεχνικός της Βαλένθια, Ουνάι Εμερι δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρεάλ, ως «ένα μωρό που κλαίει» με αφορμή την κριτική που άσκησε κατά του διαιτητή Κάρλος Κλος Γκόμεθ στη νίκη των Μαδριλένων επί της Σεβίλλης με 1-0.

«Η συμπεριφορά του μου θυμίζει ένα μωρό που κλαίει ασταμάτητα. Και εμείς θα μπορούσαμε να κάνουμε λίστες με τα διαιτητικά λάθη και να διαμαρτυρηθούμε δημόσια κάθε φορά που μας αδικούν, αλλά δεν το κάνουμε», δήλωσε ο τεχνικός της Βαλένθια.

Ομως ο Εμερι δεν ήταν ο μόνος που επέκρινε τον τεχνικό της Ρεάλ, αφού και ο Χοακίν Καπαρός της Μπιλμπάο εξαπέλυσε αιχμές εναντίον του: «Δεν δίνω σημασία. Ολα αυτά αποτελούν κομμάτι του ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος πως η Σεβίλλη θα ετοιμάζει λίστα με 20 διαιτητικά λάθη».
Μετά τον αγώνα με την Σεβίλλη, ο πρόεδρος των Ανδαλουσιανών, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο δήλωσε: «Βλέπει όλη η Ισπανία την πίεση που ασκεί η Ρεάλ στον διαιτητή. Είναι προμελετημένη, σχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη αλλά εμείς ξέρουμε ήδη πως είναι να παίζεις στο Μπερναμπέου».