ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ:ANAKOINΩΣΕΙΣ..ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ..ΔΩΡΟ ΚΛΕΙΤΟΝ, ΤΡΕΙΣ ΠΙΖΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!(ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ)

 
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έπειτα από 1.000 μέρες έβαλε οριστικά τέλος στο κεφάλαιο Παναθηναϊκός και το Οn.Goal.gr θυμάται τη διαδρομή του από τις 17 Ιανουαρίου του 2008 μέχρι και σήμερα!
«Εκατομμύρια πράσινες καρδιές»
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την Πρωτοχρονιά του 2008 και συγκεκριμένα στις 17 Γενάρη, όταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια στα Παναθηναϊκά δρώμενα ιδρύοντας την ΠΕΚ (Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση). Ο Mr MIG στην παρουσία της ΠΕΚ σε συνέντευξη Τύπου στο Πεντελικόν στις 24 Ιανουαρίου, είχε στο πλάι του τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο όταν κατέθεσε προτάσεις για τη... γιγάντωση του Τριφυλλιού και αναγγέλοντας την πολυμετοχικότητα με το σλόγκαν: «Εκατομμύρια πράσινες καρδιές».

Σχεδόν κάθε μήνα ο Ανδρέας Βγενόπουλος έριχνε και μια βόμβα στο πράσινο στρατόπεδο. Στις 29 Μαρτίου του 2008, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Sportday και τόνιζε πως δεν είναι διατεθειμένος να αγοράσει την ΠΑΕ, αλλά θέλει να ανοίξει τα μάτια και τ' αυτιά του.
Ο «Βγενό» «χτύπησε» και τον Απρίλιο (στις 9 του μηνός) μετά την γκέλα με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, αναφέροντας πως ο Τζίγκερ θα φύγει αν δεν συζητήσει με την ΠΕΚ: «Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με την ΠΑΕ ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για το σύλλογο. Εμείς είμαστε εδώ. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Πρέπει να τους ξεκουμπώσουμε. Ή συνεργαστείτε μαζί μας ή φύγετε για να ησυχάσουμε. Σε έξι μήνες ή σε έναν χρόνο δεν θα είστε στην ομάδα αν δεν καθίσετε να συζητήσετε μαζί μας. Εγώ πιστεύω ότι θα το κάνει γιατί είναι Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μετοχές, δεν έχει ιδιοκτήτη έχει προσωρινούς διαχειριστές σε ορισμένα κομμάτια. Ο Παναθηναϊκός είναι 2,5 εκατομμύρια φίλαθλοι. Είναι δεκάδες χιλιάδες αθλητές, άνθρωποι που έχουν πονέσει τη φανέλα. Αυτή η φωνή δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί», ανέφερε σε κουβέντα με τους παλαιμάχους.

Το δώρο... Κλέιτον
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος «έκλεισε» μέσα στον Απρίλιο τον Σίλβα Κλέιτον από τη Λάρισα και τον έκανε δώρο στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μέσος των Θεσσαλών κόστισε δύο εκατομμύρια ευρώ.

«Καλύτερα που δεν προκριθήκαμε όπως ο Ολυμπιακός»
Αυτή η ανακοίνωση ήταν μόνο η αρχή, αφού κάθε λίγο και λιγάκι το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου έβλεπε το φως της δημοσιότητας, είτε με συνέντευξη του είτε με ανακοίνωσή του. Μία ήταν το γήπεδο στον Βοτανικό, μία η... άδικη πρόκριση του Ολυμπιακού στο κύπελλο επί του ΠΑΟΚ («Σαν φίλαθλος προτιμώ να αποκλειστούμε από τον Πανσερραϊκό όπως αποκλειστήκαμε, παρά να ήμουν Ολυμπιακόςκαι να προκριθώ επί του ΠΑΟΚ όπως προκρίθηκε», ήταν οι δηλώσεις του), μια η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ(ανέφερε πως παίζει αρνητικό ρόλο στους στόχους της ομάδας). Μάλιστα, λίγες μέρες μετά τόνισε πως οι σχέσεις του με τους Γιαννακόπουλους είναι άριστες.

«Τρεις μεταγραφές τύπου Πιζάρο»
Στις 13 Μαΐου ο Βγενόπουλος «χτύπησε» ξανά παραχωρώντας συνέντευξη στον Real FM και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα, ενώ εντύπωση έκανε η δήλωσή του για τρεις μεταγραφές τύπου Πιζάρο, αλλά και ότι δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με την ΠΑΕ.
Tελικά ύστερα από δύο χρόνια ,βλέποντας ξεκάθαρα πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..πήδηξε από το καράβι..αφήνωντας ουσιαστικά μόνο τον Τζίγκερ ,να τρέχει να σώσει τα ήδη πνιγμένα..