Θέλουμε να παλέψουμε σε όλους τους θεσμούς


Σε δηλώσεις του o Φρανζίσκο Ζουέλα στον Sport103  αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ θετικό αυτό που είμαστε δηλαδή μέσα στους τρεις στόχους. Θέλουμε να παλέψουμε σε όλους τους θεσμούς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους επόμενους μήνες».
Για τους τραυματισμούς:''Και άλλοι παίκτες έχουν υποστεί πιο σοβαρούς τραυματισμούς. Εγώ ευτυχώς δεν είχα τόσο σοβαρά προβλήματα. Και ο Βιτόλο για παράδειγμα που έπαιξε με πρόβλημα  στο Ζάγκρεμπ με πρόβλημα στο γόνατο. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλα, αλλά και εμείς ως επαγγελματίες πρέπει να έχουμε της υγεία μας''.

Για την καινούρια χρονιά:'' Δεν μου αρέσει να βλέπω τόσο μπροστά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να είμαστε μέσα στους τρεις στόχους μέχρι τέλους. Αυτό θα μας κάνει χαρούμενους''.Όλοι ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα ζει με τον κόσμο της. Δεν ξέρω που θα βρισκόταν ο ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του. Όλοι θυμούνται τι συνέβαινε πριν πέντε χρόνια όταν δεν γέμιζε η Τούμπα. Σε αυτό το γήπεδο όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Ακόμη και οι σπουδαίοι παίκτες που έρχονται εδώ νιώθουν "μικροί" μπαίνοντας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ''.

Για την ΤΣΣΚΑ:''Οι ρώσικες ομάδες είναι τώρα σε διακοπές. Σύντομα αρχίζουν την προετοιμασία τους. Μπορούν να κάνουν και μεταγραφές και μάλιστα πολλών εκατομμυρίων. Από εκεί και πέρα όμως, ο ΠΑΟΚ απέδειξε πολλά στην Ευρώπη με την φετινή του πορεία στο Europe League. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε όλα τα γήπεδα που αγωνιστήκαμε, κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που συναντήσαμε στην Κροατία''.