Bλέπουν Ριζούπολη!

Τη μόνιμη μετακόμιση της ομάδας στη Ριζούπολη εξετάζουν στην ΑΕΚ, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, στα υπόλοιπα παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε δηλώσει πως οι παίκτες του επιθυμούσαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο με ανάλογη ατμόσφαιρα, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Σταύρος Αδαμίδης τότε είχε ξεκαθαρίσει ότι κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο.Δεν αποκλείεται να αλλάξει αυτό και να μετακομίσει εκεί η ομάδα.

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πέρασαν άλλωστε, τα ντέρμπι το ίδιο  οπότε παιχνίδι με μεγάλη προσέλευση κόσμου, δύσκολα θα υπάρξει. Μετά τους κάτι παραπάνω από 6.500 που πήγαν στο Μαρούσι για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, οι 5.471 που έδωσαν το παρών στο ματς με την Κέρκυρα, αποτέλεσαν ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ για την Ενωση.
Η ΠΑΕ λοιπόν, εκτός από τη δυναμική του κόσμου, την οποία έχει χάσει έτσι κι αλλιώς, πλέον μπαίνει μέσα για τα καλά και στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων ενός αγώνα. Την ίδια ώρα, έχει στείλει και εξώδικο στη διοίκηση του ΟΑΚΑ διεκδικώντας περισσότερα από 400.000

Ανακοίνωση ΑΕΚfans
Τέλος, σκληρή ανακοίνωση - προειδοποίηση, εξέδωσαν οι AEKfans, ενόψει του επόμενου αγώνα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό: "Επειδή μάθαμε ότι οι παίκτες στα αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ μετά την ντροπιαστική ισοπαλία με την Κέρκυρα όχι απλά δεν κατέβασαν τα κεφάλια κάτω, αλλά παρήγγειλαν πίτσες λες και είχαμε πάρτι και έκαναν πλακίτσα και με τους πυροσβέστες, τους προειδοποιούμε ότι αν δεν ματώσουν την φανέλα την Κυριακή στις Σέρρες καλυτέρα να κάτσουν εκεί.. Εμείς ως Σύνδεσμος θα είμαστε εκεί να τους στηρίξουμε αλλά περιμένουμε και από αυτούς λίγο σεβασμό.